09 januari 2012

Ull från några får och en och annan alpaka

Tji fick vi i morse när Theodore skulle lämnas på dagis. Det var ju studiedag vilket vi hade glömt helt och hållet. Tur att mannen har ledigvecka.

Vi tog tillfället i akt och gjorde det till en familjemysdag. Först lekte man och pojke i lekparken medan jag duschade och gjorde mig i ordning. Sedan åkte vi in till stan där första stoppet var Strikk. jag köpte fem nystan Drops Karisma, två nystan Drops Alpaka och ett nystan Alpaka Fashion. De ska följa med till sjukhuset nästa vecka tillsammans med lite annat garn och är tänkta att bli två tubsjalar, ett par raggsockor, en basker, ett par fingervantar och ett par småsockor. Det gäller att bunkra upp.

Sedan fikade vi på Magasin 11, åt lite på Donken och åkte hem. Här hemma har vi sett på Pippi och haft supermysig sångstund med alla Theodores favoriter. Som Hajarna, Ketchup ska prutta, Bockarna Bruse och Tänk om jag hade en liten, liten apa.

Nu på kvällskvisten när Theodore sover fortsätter vi aptemat och ser på Rise of the Planet of the Apes. Mys var ordet.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Hej Therese! Jag har varit ifrån bloggvärlden ett tag men är nu tillbaka! Läser igenom dina senaste inlägg och måste säga att jag beundrar dig för din tapperhet, din ärlighet, ditt mod! Jag är alldeles säker på att det dina vänner säger om det är helt och fullt riktigt! Just nu är du sjuk, men det kommer du inte vara för alltid! En vacker dag när du vant dig vid sjukdomen någotsånär, då är du frisk!!! Sakta men säkert kommer du att se ut som den Therese du var innan sjukdomen!Det är starkt av dig att acceptera att du finns i nuet och att du ingenting kan göra just nu! Varför knäcka sig? Håll dig stark och kämpa!! Fokusera på din bedårande son och din, vad jag förstår, helt underbara man som hjälper och stöttar! Ni kommer fixa detta!!
Kul att du ska sticka en massa på sjukhuset! Ska det läggas ut till försäljning sedan? Du ska bara veta hur glad jag är för sockorna du stickade åt mig! I dag kom snön till Skåne och då kom de till användning i mina stövlar! Det finns ytterligare en här i familjen som gillar dem så ibland händer det att man får leta efter den ena;)Härliga bilder du har fått till på en ätande Theo!! Kram Jennie

Jennie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.