08 januari 2010

Mysbebis deluxe

Tidigare idag hade jag och Theodore värsta supermysstunden. Vi satt i soffan och jag klappade honom över håret medan han pysslade med någon leksak. Plötsligt vrider han huvudet och tittar upp på mig sådär som bara bebisar kan, öppnar sin lilla trut och gör en pussmun. (Öppnar munnen, skjuter fram hakan och sticker ut tungan en aning)

Tror ni han blev överröst med pussar eller? Mysigaste bebisen i stan. Och alla andra städer.

Innan myset hade vi fikaträff med alla mammor och alla bebisar. Vi satt på det lokala kondiset och det var så roligt att se alla igen. Tyvärr kunde vi bara stanna en liten stund för Theodore var trött redan när vi kom dit och jag kände mig fortfarande krasslig efter förkylningen som hänger kvar. Jag hade gärna stannat längre.

Medan den lille sonen sov middag såg jag på Die Welle. Filmen som baseras på boken som baseras på experimentet The third wave. Jag vet inte hur verklighetstrogen filmen är men jag har svårt att tro att ungdomarna ska ha blivit så påverkade på bara en vecka. Men det är väl det som är hela poängen med filmen/boken/experimentet antar jag.

1 kommentar:

Eleonor sa...

å så mysigt med pussar!
Jag har boken "vågen" om du vill låna (när böckerna hittat ut från lådorna och in i bokyllan igen, den är nu demonterad)