12 december 2009

F***ing Blogger

Är det bara jag som irriterar mig som *** över att typografi-inställningarna fungerar så dåligt på blogger? Det är stört omöjligt att kopiera text från the Internetz och klippa in här. Då blir typografin helt f***ed up och inte hjälper den där lilla suddigummisombolen heller. Den som ska ta bort formatering från markeringar.

Eller är det jag som är dum i huvudet?

7 kommentarer:

Annan mamma sa...

Du har inte testat att använda html-regieraren och ta bort all formateringskod? Dvs bara ha den rena texten där?

Thepas sa...

Ah! Smart, den tanken slog mig inte ens. Det ska jag pröva nästa gång.

Tack!

Thepas sa...

Tack igen! Nu ser inlägget ut som jag vill.

Jenky sa...

Jag är trött på Blogger, tycker det är för bångstyrigt att redigera text utan att det blir nå knas. Och har man väl fukeat upp det med något så går det oftast inte att ändra heller. Irriterande. Funderar på att byta till Wordpress.

Thepas sa...

Jag har investerat så mycket i den här bloggen att jag nog kommer att stanna här. Jag är inte en sån som börjar om... jag älskar min blogg!

Linda sa...

Jag håller med fullkomligt! Trodde att det var jag som var dum i huvudet! Men vad skulle man göra för att det inte skulle bli knas? Ta bort formateringskod? :S

Thepas sa...

Du går in till koderna (du vet till höger där man kan redigera html) sen tar du bort all formateringskod så att bara den rena texten finns kvar, och så vipps!