13 december 2009

En helg med pojkarna Sharp

Sankta lucia och allt det där allesamman! Söndag idag och dan för dan då min mamma kommer och hälsar på. Yey!

Gårdagen var mysig. Hela stora familjen åkte in till Naturhistoriska museet för att se på blåvalen. Det var roligt, åtminstone för den lilla stora killen. Jag måste nog tyvärr erkänna att jag är måttligt road av att titta på uppstoppade djur. Det var typ valen som var behållningen. Men så har jag ju varit där förut också.

Den blå stickade mössan accepterades plötsligt utan problem men den är alldeles för liten, så jag ska modifiera mönstret lite och sticka en större.

Efter museet åt vi korv på favvostället Gourmet Korv. Gott som vanligt. På kvällen kom Stefan och Josefin på besök och stannade ända till halv ett på natten. Det kändes alldeles busigt att vara uppe så länge (men jag ångrade mig lite i morse).

Strax ska mannen och stora lilla pojken åka till Stockholm för avlämning. Jag och Theodore ska mest vara hemma tror jag. Och fixa lite. Kanske följer vi med in till stan och vinkar av så vi får en liten utflykt.

Mina stora och små pojkar. Ser ni att det fattas en tand i stora lilla pojkens mun? Han har länge tjatat om att han vill tappa en tand, de har nån ceremoniell grej i skolan vid tappade tänder, men den här är faktiskt utslagen mot bordet hemma i Stockholm. Stackaren var inte helt nöjd över att tanden tappats "på ett så oväntat sätt". Men sött är det.

1 kommentar:

Knit-Marie sa...

Lustigt...vi har samma tandförhållande mellan Storen och Lillan. I Klaras mun poppar dom upp som svampar ur jorden och ur Olles trillar dom.