24 maj 2012

Åka karusell!

Jag hade ju en så himla bra dag igår att jag föreslog för mannen att vi kunde göra någonting tillsammans allihopa när han hämtat Theo från dagis. Jag hade en liten utflykt i åtanke. Lekparken, korvgrillning eller besök hos någon av Theos kompisar kanske. Maken förelsog en spontantripp till Liseberg, och det kunde jag ju inte säga nej till!

Pojken blev såklart överlycklig och det var knappast några problem att få med sig honom från dagis, trots att han spelade fotboll med de stora killarna.

Det var en riktig hit att göra ett besök på eftermiddagen, mitt i veckan i början av säsongen. Inte en enda kö till en enda av karusellerna, glada besökare och extra trevliga karusellförare. Vi hade jättekul! Vädret var också toppen även om det gärna kunde varit lite svalare. Vi Sharpar gillar ju inte värme något vidare, men mot kvällen var det skönare.

Vi var alla jättetrötta när vi kom hem och i ärlighetens namn kom inte pojken i säng förrän halv tio - på en dagiskväll! Men men, det är ju inte varje dag man åker till Liseberg faktiskt.

Shorts-väder = skrapade barnknän. Men det var inga problem, vi var ju på väg till Liseberg!

Knatterallyt - jättekul!

Trummeliten - inte så kul.

Cykelflyg-grejen - lite kul men lite otäck också. Det var ju så högt upp!

Ponnykarusellen - oväntat rolig, den åkte vi två gånger.

Men nu kom det bästa, Lilla Lots - eller "Sjörövarbåten". Den kunde Theodore ha åkt hela dagen.

Wee!

Men Små grodorna, nej tack. Alldeles för högt upp i luften. Förra året gapskrattade han när hän åkte den här karusellen, nu var tårarna nära.

Allt otäckt glömdes som tur är bort när han klev på Kaffekoppen. Hur kul som helst!

Ännu fler båtar! Den här var jätterolig och vi hade sån tur att det inte var några andra barn som ville åka så pappan och pojken fick åka så länge de ville.

Klart att pojkarna skulle åka bergochdalbana också. Roligt men lite otäckt tyckte Theo, som åkt den förut.
Sist åkte vi Farfars bil och tittade på nappometern. Vi hälsade lite på kaninerna också men de var jätteläskiga. Sen var vi så trötta att vi knappt orkade åka hem. Perfekt eftermiddag och kväll!

2 kommentarer:

Annagreta sa...

Vad fantastiskt superbra att du orkade! Och t.om. verkar ha haft skoj!

Celine - Maskrosbarn med Aspergers sa...

Låter som en riktigt lyckad dag. =)