23 maj 2012

Inte för att vara tjatig men ... gött är det!

Det ska va' gött å leva. Och idag är det det.
Jag är så pigg och glad! det här med mornar och förmiddagar är verkligen the shitz nuförtiden. Jag vaknade halv åtta och hann göra mig i ordning och sticka några varv innan Theodore behagade vakna någon gång innan nio. Sedan var det lite kamp och bråk med frukost och tandborstning och solskydd men sen var det bra igen. Och jag klarade av bråket utan att vilja bryta ihop och grina, så det var bra.

Faktum är att det var så bra att jag till och med vågade mig på att låta Theodore cykla till dagis! Big Win! Ni minns väl vad som hände sist jag var ute med Theodore på cykel? Skrapade knän, armbågar och händer. På mig. Men inte den här gången. Jag hängde med rätt bra och Theodore var superduktig på att stanna när jag sa stopp, och vänta på mig när jag hamnade på efterkälken. Vi kom till dagis hela och rena och jag orkade till och med busa lite och låta honom jaga mig sista vägen. Supermamman!

Nu ska jag utforska lite nytt på Spotify och sticka klart den här lilla boleron som Sushila ska få. Och fortsätta njuta av att det är så jäkla gött!

Bara avmaskningen kvar. Men hur sjutton blockar man en sån här bolero egentligen? Måste konsultera Ravelry.

2 kommentarer:

Eleonor sa...

Gött att läsa!

Annagreta sa...

Underbart att höra, du är såååå värd det!