17 april 2012

Vad är det som händer? Inget.

Det har varit lite skralt med uppdateringar här på bloggen på senare tid. Jag har känt mig oinspirerad och lite less på att skriva samma sak om och om igen. Det händer ju inte så mycket i livet just nu. Theodore är söt. Jag är trött. Och så stickar jag. Kollar på teveserier. Väntar. Det är liksom allt. Varje dag. Inte så himla spännande att berätta om.

Och ändå ska jag berätta. För lite händer ju trots allt.

Theodore är hemma hos farmor och farfar - och stortrivs. Han är glad hela dagarna och sover bra på nätterna i sin egen säng. Han äter som en häst och badar i badkaret. Han gick till och med med på att tvätta håret! Det känns så skönt att han trivs så bra och inte har hemlängtan. Men jag längtar. Och två veckor är lång tid!

Jag var hos läkaren och lämnade prover idag. De är verkligen bra de där läkarna på avdelning 132 på Sahlgrenska. Jag kom inte därifrån med så mycket nyheter förutom att medicinen fungerar och att kortisolvärdena är nere på normala nivåer. Och att det inte gick att hitta någonting på de nya röntgenbilderna. Hon skulle tala med överläkaren och sedan med kirurgerna för att få fram en plan inför operationen. Förmodligen blir den av i maj eller juni. Jag tror på juni.

Imorgon kväll kommer ett gäng söta pinglor hem till mig för handarbete och kafferep. Pepp!

På torsdag ska jag åka ända in till stan för att fika med en kollega från ICA Reklamen och hennes lilla dotter. Pepp!

På onsdag nästa vecka ska jag och maken gå på restaurang tillsammans. Bara vi två. Pepp!

Nu ska jag sticka på en bebiskofta som ska skickas till BB-avdelning i Estland. Och sucka över att jag är tjock och ful.

4 kommentarer:

Gretzel sa...

Tjock är du visserligen, men fan inte ful! Du är jättejättefin, både inuti och utanpå.
Och se till att pussas mycket med karln nu när ni är ensamma!

Linxter sa...

Du är jättejättefin Therese! Förstår att du längtar efter theo, men han har det bra och ni får mys på tu man hand. Superbra! :)

Celine - Maskrosbarn med Aspergers sa...

Jag vet hur det är att känna sig oinspirerad att skriva blogginlägg etc, speciellt då man mest gör detsamma varje dag. Då händer det ju inget "nytt". Men för mig är det intressant att läsa om dina dagar ändå och vad som rör sig i ditt huvud. Sen kan du ju alltid vara med i bloggtävlingar. De är kanske inte så kul alla gångter att bloggtävla, men det är ju så mycket roligare när man vinner och spänningen innan vinsten kommer med posten och innan man öppnar paketet som just kommit etc. =)

Just nu har jag några tävlingar igång om du vill testa. =)

Celine - Maskrosbarn & ÄnglaMamma sa...

Kan du inte visa vad det är för något du stickar på? Vad har du för stickprojekt igång?

Kan du visa igen hur en påspåse kan se ut? Funderar på om jag skulle testa och se om jag kunde virka något liknande fast jag testar nog i miniatyr först men jag minns ju inte hur de ser ut.
:-(

Är det av någon speciell orsak du skall skicka iväg den stickade tröjan till BB i Estland? Berätta mera, jag är så nyfiken. =) Du kan ju välja om du vill svara med kommentar hos mig eller om du hellre svarar med ett nytt inlägg hos dig. Men svarar du på min kommentar direkt så det inte blir något nytt inlägg då missar jag troligen svaret eftersom jag inte springer runt i bloghgar och letar svar. Håller däremot stenkoll på de kommentarer jag själv får.

Kram på dig du underbara!