23 mars 2012

Grrrr!

Ni är jag lite irriterad. Jag fick meddelande från Försäkringskassan om den kommande utbetalningen. En mycket mindre utbetalning än vanligt och jag förstod genast att läkaren glömt att skriva det där sjukintyget. Alltså har inte Försäkringskassan något intyg från och med 5 mars. Suck. Ringa och fixa.

Jag passade på att ringa och fråga om remissen till neurokirurgin också och då fick jag veta att de inte gör någon bedömning förrän jag gjort en ny magnetröntgenundersökning. Det hade de meddelat min läkare men jag har inte fått veta något och jag har heller inte fått någon tid till en sådan undersökning. Det här hade tydligen meddelats läkaren den 14 mars. En evighet sedan! Så nu måste jag vänta på en MR-undersökning och sedan vänta på de svaren och sedan vänta på en bedömning av dem och sedan vänta på en operationstid och sedan vänta på själva operationen. Jag blir vansinnig på detta väntande!

På måndag ska jag till avdelning 132 igen för att lämna prover och prata med koordinatorn Olof. Han får reda ut allt för mig ...

3 kommentarer:

Caroline sa...

Hej vännen!
FY så jobbigt, nu är det kanske dags o sätta ner foton och börja KRÄVA att något händer eftersom du mår så dåligt...Jag tror inte man kan tjata för mkt på vården, enligt egen erfarenhet både gällande min nackskada och Leias Borrelia-utredning i höstas...
STOR KRAM!!!!

Knit-Marie sa...

Bekräftar tyvärr mina egna erfarenheter. Man måste vara väldigt pigg och alert för att vara sjuk. Du får försöka bråka lite om du orkar.

Celine - ÄnglaMamma sa...

Usch... Så trassligt!