05 september 2011

Stickflit pågår

Och där ramlade det in en beställning på en påspåse. Hejsan, pappa har födelsedag i början av oktober. Och hoppsan, två fina vänner fyller år om bara någon vecka.

På stickorna sitter redan nummer två av de beställda långsockorna, en kycklinggul vuxenkofta och en himmelskt mjuk sjal - så det är bara att låta stickorna klicka på!

Men det är fina grejer. Positivt flit som känns bra i hjärtat. Jag övar mig på att rensa bort det där andra. Energibovarna som tar mer än de ger. Både personerna och åtagandena. Jag håller på att lära mig säga nej och . prioritera på riktigt. Inte bara i teorin. Sätta upp gränser och sänka kraven på mig själv.

Nu ska jag lägga mig i tid. Klockan är elva och jag behöver inte gå upp förrän sex. Ok då, klockan kommer att ha hunnit bli minst halv tolv innan jag landar på kudden, och klockan ringer kvart i sex - men det är sex timmar ändå. Bättre än det varit!

5 kommentarer:

Celine - En Aspergare i mängden sa...

Skulle ocksåp vilja ha en påspåse, men känner ingen som jag kan be att sticka sådan. Tänk om jag ändå hadde det eller kunde själv, då skulle jag vilja ha en i regnbågens alla färger.

Jennie sa...

Hej

Oj du verkar ha massor att göra just nu....jag som hade tänkt lägga en stickbeställning till:)
Det är absolut ingen brådska med det men vill du göra det så hade jag blivit glad:)Känn efter och meddela mig hur du vill göra!

Jag skulle vilja ha två par conversetossor. Ett par klarröda och ett par stålgrå!

Hur länge passar de på en bebis? Upp till tre månader eller?
Kram Jennie

Thepas sa...

Jennie: Stickbeställningar är kära bestyr så de tar jag gärna på mig så många jag hinner. Om de är roliga, hehe. Två par Converse-tossor ska inte vara några problem att få fram, men jag kan nog inte påbörja dem förrän i oktober som tidigast.

Jag har för mig att sulan var runt 9-10 cm lång. Så de borde passa 1-3 månader ungefär kanske , men jag tyckte att de såg ganska stora ut och så är de ju ganska elastiska eftersom de är stickade.

Jennie sa...

Yeahh så kul att du vill sticka mer till mig:) Det är helt ok att du börjar i oktober!
Vad kommer det hela att kosta?
Kramar!

Caroline sa...

Hej igen! :-)
Jätte- bra att rensa bland energitjuvarna, verkligen!! :-) Ett STORT steg på vägen!! :-) Jag gör det med emellanåt men så utan att man märker det hamnar man i energitjuvgroparna... Dags o göra en upprensning tror jag bestämt!
kram till dig!