16 augusti 2011

Gamlestadsgalej!


Alla som kommer att vara i Göteborg söndagen den 28 augusti - kom på fest och loppis i Gamlestaden!

Jag är med och anordnar Gamlestadsgalej, en stor fest och loppis som går av stapeln för första gången i år. Stadsdelen kommer att fyllas av människor och roliga aktiviteter: Stor loppis, tipsrundor med fina priser, musikunderhållning, morotskaka och mycket mer. Allt i omtankens och hållbarhetens anda! Kom ut och ha roligt, hitta fina loppisfynd eller ställ upp ditt eget bord, alldeles gratis!

Mer information finns på gamlestadsgalej.blogspot.com och anmäl dig gärna till Facebook-evenemanget om du är sugen!

Varför firar vi? I Gamlestaden finns en gemytlig, familjär atmosfär och människor fyllda med engagemang och omtanke. Det vill vi uppmärksamma med en fest! Vi vill bygga broar mellan människor oavsett intressen, kultur och etnisk tillhörighet. Skapa en plats för dialog och möten som bidrar till trygghet och trivsel, och samtidigt inspirera till ökad medvetenhet. Social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet står i fokus, med en stor dos kreativitet och glädje!

Om loppisen. Har du ett eget bord är det bara att ställa upp det på det anvisade området. Det är gratis och alla får vara med, vare sig du bor i Gamlestaden eller inte. Att hyra ett bord kostar 20 kronor och kräver föranmälan till gamlestadsgalej@gmail.com. Dit kan du också skicka eventuella frågor.


Plats: Holländareplatsen, Holländaregatan samt Lars Kaggsgatan.
Datum: Söndag 28 augusti
Tid: 11.00-16.00
Hitta hit: Hållplats SKF eller Gamlestadstorget. Parkering finns vid Brandströmska skolan.
Arrangörer: Fastighetsägare i Gamlestaden, Bostads AB Poseidon samt Hyresgästföreningen.Inga kommentarer: