19 augusti 2011

Fyllesticka i Göteborg, någon?

Nu till den där strålande idén jag sprang på här på da Internetz igår. En tjej på Stickdejten berättade om ett kanadensiskt fenomen hon stött på - Drunken Knitters. Ett gäng handarbetare som möttes upp på en pub en fredag i månaden för att ta ett glas öl eller vin, sticka och umgås. Låter inte det fullkomligt oemotståndligt?

Jag vill dra igång någonting liknande här i Göteborg, är det någon som vill hänga på? Jag har tagit kontakt med den här tjejen på Stickdejten så vi är i alla fall två glada sjömän! Jag tänker mig någonting sånt här:

En fredag i månaden möts vi upp på en pub, gärna Old Corner här i Gamlestaden, runt en sextiden sådär. Och så tar vi ett glas, äter något om vi vill (Old corner har förutom vanlig mat/pizza även veganmeny - något för alla med andra ord), stickar och umgås tills vi vill gå hem. Eller tills de stänger. Låter trevligt va?

Nå? Någon som hakar på?

5 kommentarer:

Sofia sa...

Jag är på!!! Låter supertrevligt.. men får bli när jag har slutat amma förstås!! Kram

Thepas sa...

Ja så kul! Men man KAN ju förstås dricka cola också.

Janette Millbom sa...

Jag är på! Om det blir en ojämn vecka =)

Thepas sa...

Jag kan också bara komma ifrån på kvällarna varannan vecka ... och jag tror att det är ojämna veckor. Det kollar vi upp. Nu raggar vi fler!

Caroline sa...

Sip & knit finns ju också, hittas som grupp på Fb. Tror att de träffas på Evas Paley (osäker på stavningen där) på fredagar någon gång i månaden.