01 juni 2011

Värdelöst vetande - nu sänker vi ambitionsnivån

Det har varit lite mycket på sista tiden. Mycket med nytt jobb, Hjärtekatter, hushåll, familj och diverse ideella åtaganden. Jag har varit ganska dålig på att hantera allt och det mesta har blivit gjort bara halvbra, utom jobbet. Jag skulle vilja blogga bra, promenera mer och umgås med min man. Förhoppningsvis lättar det om några veckor. Tills dess sänker jag ambitionsnivån, bland annat här på bloggen. Jag ska försöka att blogga lite oftare men inte lika genomtänkt och intressant kanske.

Idag inspireras jag av min bästa vän Jenny och berättar lite högst personlig och värdelös information om nuläget. Hon berättade exempelvis att hon skulle borsta tänderna och att hon hade svarta mysbyxor på sig. Jag har inga byxor alls på mig, men väl ett typ hudfärgat linne.

Annars sitter jag och tittar på Star Trek: Voyager på Sci-Fi-kanalen och tänker att jag borde städa upp alla leksaker som ligger spridda i hela vardagsrummet. Orka.

Jag är också märkligt mätt. Som om jag ätit en hel buffé, men jag har mest ätit såna där torkade majsnacks. Jag tror att det är för att jag åt en sån jätteportion linser till lunch.

Jag tänkte promenadspringa idag men jag orkade inte och åt en munk istället. Ja just det, den åt jag. Därför är jag så mätt.

Jag älskar mitt nya jobb fortfarande. Det är så peppande och inspirerande. Så mycket bättre än jag hoppades! Inte alls bara textproduktion på löpande band, och mycket mer ansvar än jag trodde från början. Och så himla bra kolleger. <3

Jag behöver verkligen verkligen klippa mig. Hela familjen behöver verkligen verkligen klippa sig. Jag funderar på att ta bort ett par decimeter minst.

Jag kan fortfarande inte lyssna på någonting annat än The National. Jag försöker men det går inte, jag måste alltid byta tillbaka.

Jag saknar att åka till Partille och se på handboll. Kan inte säsongen börja snart?

Imorgon ska jag och Theo på lekträff med hans tjejkompisar från MVC-gruppen. Vi ska till Galaxen och titta på djuren.

Nästa vecka är jag i Stockholm med jobbet i flera dagar. Möten står på schemat men tydligen också Blodomloppet. Jag ska gå 5 km. Inte springa 10.

Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna. Egentligen borde jag tvätta håret men då måste jag vara vaken tills det är torrt och det orkar jag då rakt inte.

Over and out.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Förstår dig fullt ut, ibland har man helt enkelt inte tid att blogga om något matnyttigt utan det blir bara svammel. Det är just därför jag har en speciell etikett som jag döpt till "intresseklubben antecknar" där allt sådant hamnar:) Jag tror det ligger runt 15 inlägg under den rubriken;)men för den sakens skull är det inte sagt att det inte ligger en del ointresseant även under andra etiketter;) Det är inte alltid man har tillräckligt mycket inspiration för att göra ett bra inlägg, för min del blir det många och korta inlägg istället...men visst händer det att ett och annat "uppsats-liknande" inlägg postas!I bloggen syns tydligt hur mycket man för tillfället har att göra på jobbet eller fritiden!
De sista fotona du lagt ut på Theodore har varit helt underbart söta...
Keep up the good work men bränn inte ut dig!
Kram från skogarna kring Skåne, Jennie

Cissi sa...

hej!
Du är inte ensam om att längta till handbollssäsongen!!
Men vi får försökas ses något innan dess tycker jag. :)
Kanske kan ta en hamburgare med bestick eller något om inte annat :)