12 april 2011

Mycket snack och ingen stickverkstad. Eller?

Det var ett tag sedan jag skrev något vettigt om handarbete här på bloggen, men det betyder ingalunda att mina händer legat sysslolösa i mitt knä i tevesoffan. Nejdå, nog har jag handarbetat. Beställningarna har rullat in, presenter har stickats och lite nya hemliga projekt har påbörjats.

Röd kort kofta stickad i Karisma från Garnstudio. Mönster från Garnstudio. Beställningsstickning som skickats till lilla Lova.

Liten sjal stickad i Semilla DK från BC Garn. Mönstret, Floe, finns på Ravelry. Födelsedagspresent åt min fina mamma.

Tumvantar stickade i Alpaka Fashion från Schachenmayr. Mönstret, Cabobble, finns här. Födelsedagspresent åt bästa Jenny.

Bläckfisk virkad i Muskat från Garnstudio. Mönster från boken Amigurumi World. Ligger bland dammråttorna under Theos säng.
Och så har jag virkat och skickat en beställningskatt i Muskat och Safran från Garnstudio som jag glömt att fotografera.

En beställd rödvitrandig kofta och en mössa i Lima från Garnstudio, av samma modell som Theos Gå-bort-kofta, är också just färdigstickade och väntar på att levereras till lilla Stella.

På virknålen sitter just nu ett hemligt, stort och roligt projekt som jag kommer att berätta om lite senare. På stickorna sitter bakstycket till en vinröd vintage-väst åt Sushila och nästa beställningsstickning blir ett par ljusgrå Converse-tossor. De turkosa har jag just sålt på handgjordasaker.se.

Så nog händer det saker på handarbetsfronten alltid!

Sålda!

9 kommentarer:

Jenky sa...

Mina fina vantar! Det är nog det enda dåliga med att det har blivit varmare ute nu. Att jag inte får möjlighet att bära mina nya fina vantar. Men de ligger i säkert förvar till hösten. :)

Thepas sa...

Jenky: Ja, det blev ju lite tokigt. Jag skulle ha skickat dem till dig istället!

Jessica sa...

oj vad du har jobbat! Roligt att se dina verk :)

Knit-Marie sa...

The knitter is back...with a vengeance! Mycket fint!!

Lillstrumpan sa...

Åh, jag blev lite kär i den där barnkoftan! Har du möjligtvis en länk till mönstret?

Thepas sa...

Lillstrumpan: Menar du den röda med pärlknappar eller den randiga Gå-bort-koftan? Båda finns i alla fall på Garnstudios hemsida.

Här: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=639&lang=se

och här: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=684&lang=se

Lillstrumpan sa...

Jag menade den röda med pärlknappar. Tack snälla för länken! Här ska det stickas :)

Hundra procent husmor sa...

Du var mig en flitig en. Ja jag blev också kär i den röda koftan.

Husmorsskolan sa...

Hej, Thepas!

Vilken flit! Roligt att se alla dina fina alster! Det där koftmönstret (den röda) stickade jag till min dotter i somras fast en grå. Verkligen tacksamt mönster. Finns ju med lång eller kort ärm, förresten...

Hälsningar från Maja