12 februari 2011

Skit i jantelagen, min stora lilla man är så duktig och jag tänker vara hur mallig som helst!

Idag bajsade Theodore i pottan! Min duktiga stora fina lilla kille.

Han har precis börjat kommunicera till oss när han vill bajsa eller har bajsat. "Ahsj" heter det och så pekar han på rumpan. Idag gjorde han det i duschen och det var tydligt att han tyckte att det var konstigt att bajsa på duschgolvet så jag frågade om han ville bajsa i pottan, och det ville han. Jag ställde in den i duschen och han satte sig men jag förväntade mig ingenting så här första gången. En stund senare sade han "ahsj" igen och pekade på pottan. Jag frågade om han var färdig men det var han tydligen inte för han skakade på huvudet. När han reste sig en stund senare låg två fina små bajskorvar i pottan! Jag hurrade och klappade händer och berättade hur duktig han var, sen spolade vi ner bajset i toaletten och sköljde rumpan i duschen. Vi firade med en krokodiltand-glass.

Det bästa är att det var helt medvetet från Theodores sida vilket visar att han är redo att börja introduceras för potträning på allvar. Han är inte ens två år ännu och jag trodde att det skulle dröja minst till sommarn innan pottan kom på tal. Min stora kille!

2 kommentarer:

Eleonor sa...

Tänk att vi kan bli så glada för bajs :) Han verkade ju ha full koll på vad han gjorde. Lina säger också bajs men oftast är det inget :) hon sitter glatt på toa utan att producera :)

Jennie sa...

Tänk va stora de är nu våra små som nyss var bebisar:)
Supermega duktigt...och du, du har all rätt att vara stolt!!
Kram

Ps, jag har köpt en potta till Lova men längre än så har vi inte kommit här, haha! Jag får väl sätta fram den och se vad som händer! Förresten, är det du som skickat paketet med Cliniderm till mig? Jag har fått ett, men jag vet ej om det är från dig eller från Kiqi (jag vann i båda era tävlingar)