26 juni 2010

Mysiga soliga utedagen

Oj vilken fin dag vi har haft. Och oj så det bränns på mina överarmar trots att jag smorde in dem med Theodores solskydds-spray.

Morgonen startade på bästa sätt genom att Theodore sov i sin egen säng ända till klockan åtta. Dra på trissor! Han var då så pigg och glad hela förmiddagen så vi slog slag i saken och bestämde oss för att testa med bara en middagslur efter lunch istället för en vid tio och en vid fyra. Alltså gick vi ut en sväng på gården på förmiddagen, vilket vi inte brukar göra. Det var jättemysigt.

Efter lunchen och Theodores lur åkte familjen och svärmor in till stan (svärfar hade åkt hem på morgonen). Vi promenerade omkring lite och jag smet in på 4 gott och köpte godis. Yey för 4 gott! Sedan hoppade vi på Älvsnabben (Älvis) till Lindholmen. Där promenerade vi lite till i solen innan vi tog nittionian in till stan igen och åt kött på Jensens. Efter det tog jag och Theo cykeln hem medan de andra åkte spårvagn. Vi kom hem först. Väldigt bra.

Theodore var söt och nöjd hela tiden. Mycket duktig son.

Nu sover den duktiga sonen och jag ska äta godis. Imorgon åker vi in till stan för att köpa sandaler till minstingen vars fötter håller på att svettas bort i lära-gå-skorna. Nu fina bilder.

Lilla familjen på Älvis. Gud vilken stilig man jag har.


Som jag sa. De är så himla stiliga. Mina finaste finaste finaste.


Theodore fick efter mycket en god övertalningskampanj gnaga på ett av mina ribs. Det godaste sedan gräddtårta var betyget.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Hej vännen!
Underbara bilder! Sandaler är ett måste, absolut!
Fin meaandi godisrått-t-shirt, den hade Leia med! Och fin kille så klart!
kram till dig

Eleonor sa...

vi tycker det blev sådan skillnad sedan Lina började sova bara en gång om dagen. Det går ju att göra en massa saker på dagen. Förut kändes det så sönderhackat med mat och sova och mat och så lite lek innan mat och sova och mat och natten typ :)