07 juni 2010

Cyklisten

Nu kör vi!

Det där med att åka cykel var ju toppen! Premiärturen gick från stan och hem till Gamlestaden. Första tio minuterna var han knäpptyst men sedan började han småprata lite och peka på saker. Idag möttes vi i stan efter jobbet och Theodore fick följa med mig hem på cykeln. Idag var det full låda med glädjetjut och viftande små fötter. Cykeln är verkligen en hit och det är inte alls mycket jobbigare att cykla med en bebis i bak.


Ekipaget på innergården vid kontoret.

7 kommentarer:

Jenky sa...

Vad roligt att han gillar att åka cykel! :D Men hur vet du att han pekar? Har du monterat upp en liten kamera på axeln eller?

Och btw. Är det där ett par såna där Trainspotting-tights du har på sista bilden? Har funderat på att köpa såna också.

Malin sa...

Va kul att han tycker om det!
Har köpt cykelstol till Vilmer. Nu ska vi bara få lämnat in cyklarna på service, som inte blivit gjort än. Ser fram emot vad han kommer tycka om det. :)

Knit-Marie sa...

Snyggaste cykelpassageraren jag har sett!

Caroline sa...

Hej på dig!
Vilken sötnos! Härligt att han gillar det!
Visst är det roligt o cykla med de små! Vi har ju en stol o en kärra... Stella gillar kärran om hon slipper ha hjälm, den skymmer sikten lite liksom, lite såvrt att få den bra på plats när hon sitter i en vagn med helt ryggstöd som är så upprätt. Lättare på cykelstolen.
kram till dig

Thepas sa...

Jenky: Ja, alltså han gör ett vist läte när han är uppspelt och pekar. typ "Da! Da! Da!" Och så sneglade jag lite över axeln och såg ett pefinger vifta förbi.

Jag vet inte om de är Trainspoting-tights, men de är svarta snötvättade eller vad det heter. Jag har inte bestämt mig för om de är asfula eller snygga men eftersom jag har lite dåligt med byxor för tillfället så använder jag dem ändå.

Jenky sa...

Jag tycker dom är snygga. :)

Eleonor sa...

Vad kul att han gillar att cykla, det är ju massor att titta på. Lina sitter också och småpratar men jag har inte "hört" att hon pekar. Fast vi har kanske inte passerat något värt att peka på :) (dåligt med bilar/hundar/katter på cyeklbanan från Kortedala och hem)
Vad smart knäppet ser ut på remmarna på sitsen!