17 maj 2010

Att vara förälder är inte lätt ...

säskilt inte när barnen når upp till den där röjaråldern då ingenting någonsin är säkert och allt kan tas sönder på fem sekunder. Glöm att ha en duk på bordet. Glöm att ha någonting på bordet. Glöm att ha någonting på de två understa hyllplanen. Glöm att tvätten ligger kvar i tvättkorgen. Glöm all form av ordning.

Men så är det, och det är en del av livet. Skönt då att sidor som Shit my kids ruined finns. Där hittar man föräldrar som orkar skratta åt eländet och det är åtminstone bättre än att bli vansinnig.

6 kommentarer:

lisa sa...

haha, bra tips!

Knit-Marie sa...

Bra tröst: Det finns alltid som som har det värre!

Blipp sa...

Att vara barn till föräldrar är inte lätt...det minns jag speciellt!

Thepas sa...

Blipp: Du har så rätt! Jag har inte heller glömt. Det är viktigt att komma ihåg hur det känns att stå på den andra sidan oredan och vara stolt över den fina röran man skapat. Helt utan förståelse från föräldrarna :)

Mamma till Ebba, 14 mån. sa...

När jag gick in i köket häromdagen konstaterade jag, något uppgivet, att "Jaha, då har man barn i DEN åldern igen"... Det såg ut som en mindre katastrof med all returpapper utdraget på golvet och hyllorna i de nedersta skåpen var tömda på plastburkar.

ele sa...

du skall se hur vårt kök ser ut ibland, Lina tömmer ut lådorna. Vi har slutat försöka ha vissa saker i rätt låda... Skall sätta spärrar på fler lådor då det är lite jobbigt att ha saker på bänkarna eller inknökat i överskåpet för att ha åtminstone lite grejer som är rent :)