29 mars 2010

Hurra hurra hurra!

Oj vilken fin födelsedagsdag vi har haft idag! Även fast jag jobbade lejondelen av den och inte var hemma med mina stora pojkar har det verkligen varit toppen. Så fort jag kom hem tog vi fram stora tårtbakarverktygen och snodde ihop en bebistårta. Vi fyllda ena halvan med två lager sylt och den andra med två lager fruktpuré så att den passade både barn och vuxna. Sen på med grädde och fruktgarnering.


Och så ett tåg såklart.Jag tycker faktiskt att den blev ganska söt..... men inte i närheten så söt som det stora lilla födelsedagsbarnet som hoppade ur kläderna och gjorde sig redo för sitt livs första tårtkalas.


Så här gick det till:


Man kan säga att det där med tårta var en succé! Tårtbiten försvann i ett nafs och jag har aldrig sett Theodore så glad någonsin.


Se här bara så glad!


Och som alla bra dagar slutade denna med vattenlek och en halvtimmes extra vakentid. Jag tror att Theodore är mycket nöjd med sin första födelsedag.

7 kommentarer:

Heldri sa...

Vilken härlig födelsedag han ser ut att ha haft det lilla charmtrollet!

Jenka sa...

Söööööt! Han blev verkligen glad! :D Älskar haklappen btw. Och tågljusen.

Thepas sa...

Jenka: Ja, han blev verkligen jätteglad! Jag har aldrig sett honom så glad faktiskt.

Malin sa...

OJoj va han gillade tårta minsann! :) Sikket kakmonster!
Men det är väl inte så underligt med tanke på hur väljord och fin den var! :)

Thepas sa...

Malin: Oj så snällt sagt, och jag som tyckte att tårtan såg lite platt och tråig ut. Men huvudpersonen var nöjd i alla fall. Och hur skulle han inte kunna bli ett kakmonster, med mig och mannen som föräldrar.

Knit-Marie sa...

Perfekt tårta till en perfekt smokingkille! Grattis!

Knit-Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.