20 februari 2010

Vi trotsade snön!


Snöflingorna singlar ned utanför fönstret och snödrivorna växer. Någonting som också växer är istapparna utanför vårat fönster. De är jättefina att titta på men om det blir varmare måste vi nog försöka slå ned dem så att ingen stackare råkar få dem i huvudet.

Snö är fint när man tittar på den från sitt köksfönster. Vissa försöker också hävda att man kan ha roligt med den. Men när man försöker ta sig till Konsum för att handla lördagsmys är den verkligen ingen höjdare (om man har ett barn som sitter i vagn och som väger tio och ett halvt kilo att bära). Speciellt inte när snöröjning tydligen inte existerar på trottoarer, bara på bilvägarna.

Men lite eller mycket snö skulle inte få hindra oss från att få vårt lördagsmys så vi pälsade på oss och pulsade ut i ovädret. Det var ingen idé att ta barnvagnen så vi bar Theodore istället. Det blir ganska jobbigt att bära tio och ett halvt kilo, särskilt eftersom mannen fick göra allt bärande. Jag har en helt enorm träningsvärk och klarar knappt att borsta tänderna.

Men lördagsmys fick vi!

1 kommentar:

Indian Matts sa...

här i månkarbo så börjar stormen nu