05 februari 2010

Fredagfredagfredag!

Äntligen är det helg efter en intensiv arbetsvecka. Jag tokmyste med Theodore non stop från att jag kom hem tills han somnade i sängen. Han är verkligen en härlig liten pojke. Maken till pusskalas har jag inte skådat sedan jag och mannen var nyträffade.

Jag är i stort sett nöjd med min arbetsinsats sedan jag kom tillbaka till jobbet. Vissa saker kunde gått lite bättre och snabbare men jag gjorde så gott jag kunde, helt ärligt. Och då är det godkänt.

I helgen vankas städning och indisk mat. Jag längtar efter naanbröd och ett rent hem.

Nu till utmaningen från Annagreta. Jag ska lista mina fem bästa och sämsta jobb/utbildningar/sysselsättningar.


Fem bästa:
  1. Föräldraledigheten!
  2. Jag måste skriva mitt nuvarande jobb, annars får jag sparken.
  3. Copykursen på Berghs.
  4. Gymnasiet, vilka år!
  5. Sommarjobbet på mammas jobb, lönekontoret. Obegränsad mängd varm choklad och kex. Och en personalbutik med till exempel en kartong (ja, kartong) med chipspåsar för 5 kronor.

Fem sämsta:
  1. Mitt halvår som arbetslös.
  2. Hela studietiden i Sundsvall.
  3. Sommar-/extrajobbet på Åhléns.
  4. Grundskolan.
Sen har jag liksom inte gjort så mycket mer... Nu är det meningen att jag ska skicka vidare utmaningen. Jag har ingen koll på vilka i kompisgänget som fått utmaningen redan så jag går utanför ramarna. Caroline! Du ska lista dina fem bästa/sämsta skivor ur din skivsamling.

3 kommentarer:

Caroline sa...

Åhh filten ligger icke klar hemma i en påse, så sorgligt! Den som är så fin, snart kommer den glömmas bort :-( Får fundera ut ngt... kan man helt plötsligt byta färg på "garn man virkar ihop längderna med"?
Tack för utmanignen, får ta tag i den snart då, kanske efter "solsidan" (som är sjukt rolig) har slutat? kram

Eleonor sa...

å naanbröd! det var längesedan, måste vi handla nästa vecka.
När vi åt det när systerdottern var här trodde hon det var pannkakor och hojtade "kaka!" efter dem. Hon fick en bit bröd :)

Caroline sa...

Klart!!