05 januari 2010

Hjälp!

Ni där ute i blogosfären, har ni några tips på vad jag ska använda för hudkräm? Jag har inte använt några ansiktsprodukter sedan jag sminkade mig regelbundet för kanske tre år sedan och huden är inte densamma som då så mina gamla trotjänare fungerar inte.

Min hy är numera känslig och blir lätt torr. I T-zonen blir jag exempelvis så torr att huden flagar (istället för att huden är fet just där som för vanliga människor). Annars är hyn som sagt känslig och produkten får inte innehålla parfym. Dessutom börjar jag ju bli till åren (27), bör jag använda någon slags gammeltackekräm då? Typ anti-rynk?

2 kommentarer:

Johanna sa...

Jag har världens känsligaste och torraste hy. När den flagar så fort jag tittar ut genom fönstret så är det enda som hjälper en bäbiskräm som finns på Apoteket. Miniderm. Världens bästa akutkur. Inte ultimat som dagkräm, men som nattkräm är den helt överjävla grym. Kostar dessutom typ 50 balubas. Man kan också köra punktinsatser med den, om man har ett område som är torrare än resten av ansiktet.

Men det är bra att komplettera med någon mer avancerat typ Clinique/Philosophy whatever för daglig rengöring och sådär. Ja. Det var det.

*återvänder till hudvårdsgrottan*

Caroline sa...

estee lauder day wear plus tycker jag är bäst. gå till nk och be att få passa prover..:-)