25 december 2009

Julaftonen

Nu är det juldagsmorgon. Eller juldagsförmiddag kanske. Theodore sitter och leker med sina nya leksaker, mannen ligger med huvudet i mitt knä och vilar medan jag sitter här och hackar.

Gårdagen var mysig och alldeles lagom. Vi gick omkring här hemma och pysslade, handlade på MAXI och öppnade presenter. Theodores rum är nu städat och ommöblerat, alla rum är förresten städade och det känns riktigt trivsamt här hemma.

Theodore var så himla duktig hela dagen och sömn, matning, lek och allt annat gick strålande med glada miner och inget gnäll alls! Inget! Det var som om han visste att det var en speciell och rolig dag.

Julklappsöppningen tog vi på eftermiddagen och lilleman fick så mycket julklappar att han var helt överväldigad av alla nya leksaker. Här öppnar han första paketet (förutom det han fick på morgonen).


På kvällen kom Stefan och Josefin. Vi åt kött med potatisgratäng och massor av julgodis som vi gjort dagen innan. Vi såg Zombieland och jag försökte virka ett monster.

Nu ska vi bara lata oss, städ undan lite efter gårdagen, tvätta och spika upp lite inramade foton på väggarna. Det är i alla fall planen.

Det blev väldigt mycket nya leksaker för lille mannen och han stormtrivdes!

4 kommentarer:

Tvärslå sa...

Han är allt bra go :)

Knit-Marie sa...

Jag gillar julsysselsättningar som t.ex. att virka monster!
Klara fick en likadan anka som Theo av sin gammelfarmor! För övrigt var hon mest intresserad av omslagspapperet.
Att döma av bilden har ni omdömesgilla personer kring er. leksakerna ser så bra ut.
Vid julaftonsmiddagen fick vi en extra julklapp: Klara blir storasyster i juli!!!
God fortsättning på er!

Jenky sa...

Guldlocken! :)

Bitter Blondin sa...

Hihi! Scott var likadan på julafton, helt överväldigad. Det slutade med att han tog min svägerskas mobil och sprang runt runt med den mot örat och struntade i leksakerna :)