01 december 2009

10 sanningar

Jag har fått en award av Caroline. Jag ska skriva tio sanningar om mig själv och sedan skicka vidare till tre andra bloggvänner. Det är svårt att komma på saker jag inte redan berättat för hela världen. Men här kommer i alla fall tio saker som du kanske eller kanske inte vet om mig.
  1. Jag har inte klippt mig sedan i januari i år. Ska det ske innan årets slut?
  2. Jag vill ha ett eller två barn till.
  3. Jag har inte och vill inte ha körkort.
  4. Jag har stickat minst 20 plagg till Theodore som jag antingen rivit upp, slängt eller bara låter ligga för att jag inte blir nöjd. Inget är fint nog.
  5. Jag är livrädd för att gå till tandläkaren.
  6. Jag har karusell-fobi. Alltså, jag är inte rädd för karuseller i sig - de är roliga och fina att titta på - men själva tanken på att sitta i en ger mig svimningskänslor. Ändå är jag på Liseberg flera gånger om året. Kanske så många som fem eller sex eller fler. Det beror mest på att vi har årskort och att det finns en Ben&Jerrys-glassbar.
  7. Jag kan inte äta stark mat längre. Jag vet inte när det blev så men det var innan jag träffade min man i alla fall. Innan dess åt jag gärna stark mat men nu brinner jag upp av ingenting.
  8. Jag är gravt sockerberoende och börjar tvivla på att jag är stark nog för att bli av med det. Eller om jag verkligen vill.
  9. Jag är sanslöst rädd för mörkret och spöken. Ändå älskar jag skräckfilmer med spökhandling. Jag kan inte se läskiga filmer när mannen jobbar natt.
  10. Jag ska börja jobba den 18 januari.
De tre bloggerskorna jag vill ska ta över är: Jenny, Anette och Eleonor (eh, jag kan inte kommentera i blogger-bloggar för tillfället, men ni läser la här va?)

2 kommentarer:

Jenky sa...

Tack snällis! Vad roligt! För det var väl mig du menade nu va? ;)

Caroline sa...

Då är vi två som är mörkrädda! Du o jag ute i min stuga i skogen i småland utan el.. där hade vi kunnat skrämma upp varandra rejält! ha ha ha Jag tror säkert att det är fina saker som du gjort till teo, inte behöver de ligga bara...