19 juli 2009

Semesterrapport

Det är mulet väder, bebisen sover middag, storpojken leker med nyfunna kamrater ute på gräset och jag har helt plötsligt några minuter över. Så här följer en snabbrapport över vad som hänt sedan sist.

Vi åkte hem från mamma i onsdags och anlände hemma hos pappa på eftermiddagen. Vädret har varit strålande i Gnesta (förutom idag, nu är det mulet) och vi har badat i sjön. Theodore fick också vara med men inte i vattnet. Vi har plockat blåbär och smultron också. I mängder. Så mycket att storebror har tröttnat på att äta bär och utlyst plockningsförbud. Theodore fick smaka smultronjuice från våra fingrar och det var smaskens. Han firade med att få sin första fästing. Senare på dagen blev han plötsligt jätteskrikig och ledsen och ville ingenting. På morgonen var han ett slem-monster och den första förkylningen var ett faktum. Hela dagen igår snörvlade och hostade han förfärligt men inatt vände det och nu mår han redan mycket bättre.

Det var väl allt för nu. Jag ska gå och virka mormorsrutor tills pojken vaknar. Jag har säkert fått ihop en 15-20 stycken nu.

Duktig.

1 kommentar:

Knit-Marie sa...

Heja på med mormorsrutorna!