03 juli 2009

Rullis av misstag

Lilla Theolainen tycker inte om att ligga på mage. Han hojtar och kämpar med sin lilla kropp för att komma någonstans men där ligger han som en fisk på land. På senaste tiden har han dock blivit mycket duktigare och kan ligga allt längre stunder som en säl innan han surnar till. Igår låg hela familjen på sängen för lite rygg- och nackträning när Theo plötsligt bestämde sig för att vända sig från mage till rygg. Han har aldrig visat sådana tendenser innan så vändningen var nog mest en slump. Sängen är ju dessutom ett mjukt underlag som underlättar lite. Men ändå. Det var den första vändningen. Det är dags att se upp var man lägger den lille rackaren!

2 kommentarer:

Knit-Marie sa...

Just det! Man invaggas i falsk säkerhet medan de inte kan byta ställning och så plötsligt, på skötbordet t.ex., så går det inte längre att vända sig om och putta ner bajsblöjan i hinken. Scary!

Eleonor sa...

häftigt! Efter Lina vänt sig första gången tog det ett tag innan det hände igen :) ibland ligger hon länge på mage och ibland för hon för sig att vända sig