30 juni 2009

Lilla stickis

Theodore var så duktig hos BVC igår. Han skrattade under vägning och mätning och grät bara lite när han fick sprutorna. Min lilla kille! Eller lilla och lilla, han är nu 61,3 cm lång och väger 5650 g. Följer sina kurvor perfekt.

Efter besöket hos barnsjuksköterskan Marita träffade vi Nicole och lilla Livia. Vi gick omkring och myste i stan hela dagen. På vägen hem köpte jag sallader och cheescake som jag och mannen kalasade på medan lilleman sov. Det var jättemysigt och jag kände mer än någonsin hur mycket jag saknar min man och det umgänge vi hade innan Theo föddes. Det blir ju mycket bebis hela tiden och det är svårt att få tid tillsammans. Ensamma. Avslappnade. Men igår var det mysigt och jag blev påmind om att jag faktiskt har världens bästa man.

På kvällen blev lilleman lite grinig och ledsen men efter hans första ever bebisdos Alvedon mådde han bättre. Idag på eftermiddagen blev han gnällig igen och fick lite feber (38 grader) men det togs också hand om med lite Alvedon. Nu på kvällen känns han sval och är vår glada lilla bebis igen.

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

skönt att han piggnat på sig och att han växer och frodas :)

Knit-Marie sa...

Ska han redan ha tänder, kanske?

Tvärslå sa...

Jisses va han är go :)
Jo de små blir också påverkade av värmen och blir varma, griniga och törstiga.