03 juni 2009

Att prata med sin favoritblomma


Igår var jag och Theodore hemma hos tant Johanna och hälsade på. Jag hade jättetrevligt som vanligt och lillkarln sov hela tiden förutom när vi skulle gå hem - då var han hungrig och skrikig. Tur att det är jättenära hem. Märkligt nog ville han inte äta ordentligt utan bara sova. Jag försökte efter någon timme men sömntutan ville inte äta. Jag blev lite orolig och ringde till mannen för moraliskt stöd. Senare på kvällen vaknade pojken ordentligt och tog igen amningen med råge. Han åt i en timme och 45 minuter! Rekord! Mätt och belåten somnade pojken för natten och hoppade över ett nattmål och sov i åtta timmar utan paus. Mamma tackar för den goda sömnen.

Idag har vi bara gjort en liten utflykt till ICA MAXI för storhandling. När vi kom hem skyndade pappan till jobbet och vi skyndade oss att amma. Sedan var lilleman på strålande humör och satt i babyskyddet och pratade med sin blomma medan jag städade köket och hallen. Mammas duktiga sötnos!

Jahapp, och sedan dess har det mest ätits och sovits igen ... Jag pratade lite med min ena chef om lite hemmajobb jag ska göra under helgen. Det känns både spännande och läskigt.

Nu ska vi sitta i soffan och mysa och dricka saft ur sugrör tills mannen kommer hem. Imorgon är det dags för vägning och mätning på BVC. Håll tummarna för att han har ätit som han ska!


Skål!1 kommentar:

Eleonor sa...

vad söt han är när han pratar med blomman!
Och du är fin på fotot :)