16 februari 2009

Moooonday morning (tänk typ Nico)

Eller egentligen är det väl måndag förmiddag nu såhär 45 minuter innan lunch. (Nedräkning pågår). Jag är så jäkla hungrig! Det var jag mitt i natten (tjugo i fem) också när jag utan omsvep åt upp två pannkakor med socker på som maken så snällt hade stekt kvällen innan. Visst, jag hade tänkt äta dem till mellanmål på jobbet men hur lockande var den tanken inatt när jag var hungrig?

Natt-ätandet ledde i alla fall till att jag inte var jättehungrig imorse och bestämde mig för att sova 10 minuter längre och skippa frukosten. Ja, jag är en dålig frukost-ätare. Det var ett dumt beslut av så många anledningar men främst för att jag nu sitter på jobbet och är vrålhungrig. Jag glömde dessutom matlådan hemma som vanligt. Minuterna tickar så långsamt framåt när man svälter ihjäl.

Dessutom funderar jag lite för mycket kring att bebisen blivit så stillsam de senaste dagarna. Jag vet att det inte finns så mycket rörelseutrymme längre men i lördags var det high life medan söndagen och måndagen hittills har varit mycket stillsamma. Lite småsprattel känns men inga rejäla rörelser. Kan den inte köra ett litet boxningspass så att mamma slipper oroa sig?

2 kommentarer:

Anette sa...

Tack för din superlånga förklaring på WoW på min blogg! Jag ska göra allt som du föreslagt, gå med i ert guild osv. Nu fattar jag att det är uppdrag man ska utföra med de där frågetecknena! Ska gå in och kolla på den sidan du tipsade om också!

P.s Känner igen det där med hungern! ;-)

Anette sa...

Jag har skapat en Horde-karaktär (en "undead") på Sha'Tar. En warrior och det är en tjej som heter Lucifina. Försökte nånstans leta efter ert guild eller nån grupp som som heter The Thirstborn, men hittade inget, så jag antar jag måste bli inbjuden då alltså. Sen så vet jag inte hur man ändrar Player vs Player som jag på nåt sätt fick automatiskt. Går det inte att ändra till nån annan mode? Som till Player vs Environment t ex.
Jag mailar dig i fortsättningen när jag har frågor!