15 mars 2008

Lördag

Sambon jobbade en extranatt natten till idag så jag gjorde inte mycket här hemma. Satt och stickade och kollade på Djävulens Advokat och åt alldeles för mycket cheesecake. Jag har kommit ungefär 75% på en liten omlottkofta åt ett blivande brorsbarn.

Idag är det lördag och trots att det egentligen är en vecka kvar ska vi fira vår förlovningsdag. Vi kommer inte hinna nästa vecka för då är det kalas och flytt och Edward-helg. Vi firar med improvisationsteater på Redbergsteatern. Mer vet vi inte. Det är fortfarande mycket att göra i lägenheten och firandet får nog varvas med dammsugning. Men vad är det - om inte vardagsromantik?

------------------------------

Att göra:

Måndag: Posta Tradera-vinster, ladda kamerabatteri, bädda rent i ny säng och flytta möbler i sovrummet, maila nya Tradera-vinnare, researcha om kaffe, researcha om Paolo Roberto, researcha om säljtexter för böcker, researcha om italiensk kaffekultur, köpa lunch, boka tvättid.

Tisdag: Köpa det där andra jag behövde till Hemlis-paketet, handla, börja skriva på outline för kaffeuppgiften, boka tågbiljetter.

Onsdag: Packa badkläder, simma, diska, tvätta, laga mat.

Torsdag: Skriva klart kaffeuppgift och publicera, vika tvätt, kolla vilka Tradera-vinnare som betalat och packa deras grejer.

Fredag: Kolla på hus, mysa hemma (kanske själv om mannen måste plusjobba).

Lördag: Dammsuga, torka golv, damma, städa badrummet och köket, sätta var sak på sin plats, gå på teater, läsa igenom nästa veckas skoluppgift, sticka.

Söndag: Mysa och vila hela dagen, äta god middag, handla, se F1-loppet, läsa litteratur inför nästa veckas skoluppgift, sticka.

1 kommentar:

Strumpstickan sa...

Djävulens advokat var bra!