13 mars 2008

Hemma igen

Igår hade jag huvudvärk hela dagen. Imorse vaknade jag med huvudvärk igen och dessutom magont. Min kropp behövde vila och jag stannade hemma och sov till elva. Känns det inte som att jag har varit hemma mycket senaste tiden? Vi går inte mer in på det i bloggen...

Mannen sover sin "nattsömn" och jag vill inget annat än att väcka honom så jag får ligga med huvudet i hans knä men det ska jag inte. Han ska få sova tills han vaknar. Sen ska han baka chokladtårta som han ska ha med sig till jobbet. Han fyllde ju år förra veckan.

Nu ska jag försöka äta lite lunch. Bami Goreng från igår.

-----------------

Att göra:

Måndag: Posta Tradera-vinster, ladda kamerabatteri, bädda rent i ny säng och flytta möbler i sovrummet, maila nya Tradera-vinnare, researcha om kaffe, researcha om Paolo Roberto, researcha om säljtexter för böcker, researcha om italiensk kaffekultur, köpa lunch, boka tvättid.

Tisdag: Köpa det där andra jag behövde till Hemlis-paketet, handla, börja skriva på outline för kaffeuppgiften, boka tågbiljetter.

Onsdag: Packa badkläder, simma, diska, tvätta, laga mat.

Torsdag: Skriva klart kaffeuppgift och publicera, vika tvätt, kolla vilka Tradera-vinnare som betalat och packa deras grejer.

Fredag: Kolla på hus, mysa hemma (kanske själv om mannen måste plusjobba).

Lördag: Dammsuga, torka golv, damma, städa badrummet och köket, sätta var sak på sin plats, se F1-kval, handla, läsa igenom nästa veckas skoluppgift, sticka.

Söndag: Mysa och vila hela dagen, äta god middag, gå på husvisning, se F1-loppet, läsa litteratur inför nästa veckas skoluppgift, sticka.

3 kommentarer:

bokmalen sa...

Alla känner vi till det gamla barnprogrammet Boktipset från SVT med programledaren Stefan Mählqvist. Tänk om musiken hade varit annorlunda? T.Rex 20th Century Boy. http://boktipsetnu.blogspot.com/2008/03/boktipset-med-trex-20-centurt-boy.html

Strumpstickan sa...

Förkylning på g kanske? Krya på dig!

yarnia sa...

Stämmer in i din tidigare hyllningssång till Lek och buslandet! Så enkelt men ändå så bra då det faktiskt förenar fysisk aktivitet med lek och fantasi. Och billigt också (tycker jag)
Läser din blogg.