09 juni 2012

Uggle-fail!

Nä mamma, den här var inte bra.

Eftersom jag kände det på mig i samma stund den fina tröjan var färdig har jag dragit mig för att pröva den på Theodore. Uggletröjan är för liten. Jag som älskar mönstret så mycket och blev riktigt nöjd med resultatet. Förutom att tröjan är för liten dårå. Fail på den alltså.

Tröjan är stickad i 100 % ull i storlek 3 år, men passar nog snarare en tvååring, särskilt på längden. Det är inte helt omöjligt att jag stickar en ny, med grövre stickor och lite mer längd i kroppen - för det är verkligen en fin tröja - men den här kommer inte användas av familjen Sharp.

Är det någon annan där ute som vill ha den? Någon som har användning för en uggletröja i storlek ca 2 år? Det skulle vara så himla tråkigt om den inte blev använd alls. Jag säljer mitt fina misslyckande billigt. 300 kronor inklusive frakt så blir den din.
2 kommentarer:

Caroline sa...

Som sagt bedårande fin på en ur-söt fin kille!
Jag kommer gärna och hämtar den irl så vi kan fika och snackas i kapp- om jag hinner innan du läggs in för det var nästa v va? (Eller var det i juli???)
kram

Thepas sa...

Jag blir inlagd på onsdag. Så det är om vi hinner ses en sväng på förmiddagen på måndag, halv fem är det avslutningspicknick på dagis, på tisdagen har jag en läkartid på Östra och klockan tio på onsdagen ska jag vara på Sahlgrenska. Pust!