20 april 2012

När det är bra får man banne mig se till att njuta!

Jag sitter här och mår himla gött! Det där tunga täcket av ledsamhet har lättat och saker och ting känns ljusa och lätta för första gången på mycket länge. Det känns så bra att jag liksom blir lite hög. Lite som när man är lagom salongsberusad och vill tala om för alla att man älskar dem. Ni vet?

Jag har varit mycket piggare än vanligt de senaste dagarna och har umgåtts med många mysiga människor. Min man till exempel. Han är verkligen en riktig pärla, min make. Tur att det är jag som har honom och ingen annan.

Och så har jag träningsvärk i nästan hela kroppen - och det ser jag som ett gott tecken. Det betyder att jag för det första orkat röra på mig så pass mycket att jag faktiskt ansträngt musklerna lite. För det andra betyder det förmodligen att kroppen mår så pass mycket bättre att den har slutat bryta ned musklerna och börjat bygga upp dem igen. Eller hur? För varför skulle jag annars få träningsvärk i dem? Det är ju inte den där vanliga muskelvärken utan riktig träningsvärk. Det har jag inte haft på länge länge länge. Det känns gött!

En livespelning med Florence + the Machine rullar på min teveskärm och det är så jäkla bra! Hon är verkligen helt enastående, den där Florence. Herregud så bra.

Annars stickar jag vidare på små små plagg till bebisar i Lettland. Fint sätt att bli av med lite restgarner.

4 kommentarer:

Maria Saline sa...

Härligt!! du är bra på att njuta av det som finns, även om mycket är tungt så ser du det fina som ska ses och fokuserar på det!! Det är en fantastisk egenskap! Japp, K-G är en bra en...
Skönt att veta att det går frammåt, vi ses snart.

Caroline sa...

Underbar läsning, detta är du så värd, att känna lite förbättring, ny energi och glädje,
kram o trevlig helg!

Johanna sa...

Jag var också helt trött i kroppen igår. Vi gick ju långt, fast det kändes inte som det. : )

Jennie sa...

HEJA!!! Härligt att du känner dig piggare och har träningsvärk (det är inte ofta det ses som någonting bra dock;)) Skönt att det sakta börjar kännas som vanligt igen...och ja, jag vet exakt vad det är för känsla du syftar på! Den infinner sig ibland, ofta efter en vecka av överdjävlig PMS (för min egen del)
Kram till dig