06 mars 2012

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är bästa mannens födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

Världens mest underbare make fyller 32 år idag. Det firades såklart genom att alla stannade hemma från jobb och dagis för att familjemysa hela dagen! Först sjöng vi för honom i sängen. Sen fick han kaffe där. Sedan åt vi frukost och åkte in till stan. Där blev det födelsedagsfika på Brogyllen.

Bakelser och kaffe, eller Festis.
Efter fikat promenerade vi bort till Webbhallen där mannen fick köpa en ny router. Sedan bar det av till en radio- och tv-handlare vid Skanstorget där han fick nya hörlurar. Lycklig man.

Nämen, är det inte födelsedagsbarnet som står där och spelar?
Nu var Theodore lite otålig efter allt springande i tråkiga affärer så vi pausade lite i lekparken vid Hagakyrkan.

Glad pojke.
Och så tidig middag på Max såklart.

Hungrig pojke på Max.
När vi kom hem hängde vi lite i soffan innan vi gick ned till vår lyxiga bastu nere på gården och svettades hela familjen. Theodore duschade mest men hängde små korta stunder med oss i värmen. Som inte uppgick till mer än typ 45 grader vilket passade mig utmärkt.

Nu sover Theodore och vi vuxna sitter i soffan och tittar på Hugo. Maken säger att han är mycket nöjd med sin födelsedag.

3 kommentarer:

Linxter sa...

Vilken trevlig födelsedag! :) vi såg också Hugo nyligen. Den var fin och bra, men ingen fullpoängare. Vad tyckte ni?

Thepas sa...

Jo, vi tyckte att den var ok, men det kändes som att de hade lagt för mycket krut på effekterna och för lite på storyn.

Jennie sa...

Ett stort grattis till mannen din! Vilken lyxdag, det skulle alla familjer göra när de vuxna fyller år. Ta en dag off och bara njuta med familjen på stan eller var man nu trivs bäst:) "Hugo" har jag också sett och tyckte precis som du, att den var ok...men kanske inte mer! Storyn var lite tunn, den kunde de ha komplicerat till lite mer;)
Kram till er