05 mars 2012

Loppisfynd och syskonkärlek

Det har varit en fin helg hemma hos familjen Sharp. Edward var här och Theodores glädje var total. Kärleken mellan de där två pojkarna är underbar att se. Inatt vaknade Theo och sa att han ville att storebror skulle komma tillbaka. Lilla vännen.

För att muntra upp oss lite efter att Edward åkt hem igår tog vi en loppisrunda i Kviberg och Bellevue. Vi började med Kvibergs marknad där det var så sjukt mycket folk. Vi köpte inget men åt delikata langos och grillad majskolv. Solen sken och det var bara lite för kallt för en perfekt vårdag. På vägen till Bellevue marknad gick vi förbi en fruktaffär där Theodore fick ett gratis päron av den snälle fruktgubben.

Vi har faktiskt gjort en del fynd på senaste tiden, på Kvibergs, Bellevue och Holmens marknad. Kolla här bara!

Barbapapa-bok, 20 kronor. Inte jättebilligt men den är i fint skick och både jag och  mannen minns den från våra egna barnaår. Dessutom älskar ju Theodore Barbapapa.

Sytråd i fantastiska färger. Sex rullar för 20 kronor.

Ännu mer sytråd. Alla rullar på bilden för 30 kronor!

Och så knappar så klart. En påse för 20 kronor.

Jag älskar verkligen mina knappar men de har legat i en salig röra i en plastpåse i all evighet. Igår tog jag tag i surdegen och sorterade dem. Till halv ett på natten. De ligger fortfarande i plastpåsen men är fint sorterade och uppträdda på snören. Jag önskar mig en trälåda med små fack där jag kan hålla anal ordning på mina knappar. 

1 kommentar:

Jennie sa...

Vilka finfina fynd! Din knappsamling måste verkligen vara en som skatt för Theodore;)Hemma hos mina föräldrar har Lova sin skatt, en stor burk med hårsnoddar i femtioelva olika färger. Dem leker hon med i säkert en halvtimme innan hon tröttnar. Kram