18 februari 2012

Idag är det seeeegt

Theodore sov dåligt inatt och klagade på växtvärk och kryp i benen. Han var jätteledsen och vaknade stup i kvarten. Jag var dessutom uppe sent (för att vara jag) och mannen "tog en öl" med arbetskamraterna. Behöver jag säga att vi är familjen Segobert idag?

Det är såna här dagar man överlever på chips och pizza. Cola. Måste ha cola. Jag vill alltid ha cola när jag är så här trött. Jag trodde att det var en bakfyllegrej men det verkar mer vara en trötthetsgrej. Kroppen vill ha snabb energi. Men liksom, bli sugen på ett stort glas apelsinjuice eller en c-vitaminbrus då. Nåt nyttigt. Eller nåt jag har hemma åtminstone. Nej, jag vill ha cola och chips och choklad. Och en stoooor jäkla latte.

Vem rusar bort till Centralen och köper den största latten som finns på Espresso House åt mig?

(Inget från Starbucks tack) (Förutom kanske en cheesecake)

3 kommentarer:

Fancy Lane sa...

Scary. Kunde varit jag som skrivit inlägget. Minus barn och man då rå ;-)
Kryakram

Jennie sa...

Ja, eller jag! Känner igen det där med att kräva snabb energi i form av socker för att sedan bli om möjligt ännu tröttare när blodsockret dippar igen....största fällan ever, tror jag;)HOPPLÖST!! Men som sagt, det hjälper för ett tag....

Hoppas ni får en fin lördagskväll och tack återigen för att du vill sticka lite åt mig igen...

De är så fina de där tossorna, frågan är om man kan få dem i stl 38-39? Det hade varit ganska nice att värma fötterna i ett par sådana när vinterkylan smyger sig in.

Kram på dig Therese

Thepas sa...

Tack så mycket godingar!

Och jo, jag har faktiskt funderat på att knåpa ihop ett Converse-mönster för vuxna och lite större barn. Kanske borde det...