16 januari 2012

Kvällsrapportering från Sahlgrenska

Kvällsfikat är serverat!
Så, då har jag alltså varit här i... nio timmar nu. Jag har ätit middag (potatisbullar) och kvällsfika (leverpastejmacka), sett två filmer och stickat ett par tofflor. Och blivit tappad på blod såklart. Tre gånger. Nästa prov tas klockan tolv, sen klockan fyra. Sen klockan åtta på morgonen.

Jag trivs fortfarande ganska bra här. Man frågar mig hur jag mår och vad jag vill äta. Det känns lite som att vara på någon retreat. Hehe.

Jag saknar mina pojkar så himla mycket och har redan pratat med dem två gånger. Första gången berättade Theodore att han minsann var en sjörövarkapten med ett eget sjörövarskepp (soffan). Andra gången sade han bara godnatt. En av gångerna sa han att han älskar mig och att doktorn ska titta varför jag är sjuk. Då var jag tvungen att grina lite.

Jaha. Nu ska jag sticka vidare på någon slags tubsjal/axelvärmare och se på X-men Origins - Wolverine. Tänkte försöka hålla mig vaken till nästa provtagning om två timmar.

Det var ingen som gissade på vad det här skulle bli ....


Men det blev i alla fall ett par sådan här. Ganska fula men jättevarma.


1 kommentar:

Jennie sa...

Fula neeeej, de sockorna var skitcoola om jag får säga vad jag tycker:) Den där tuben/halsduken blir säkert jättefin, den också...gillade skarpt den gula färgen! Ska du sälja de här tingen sedan? Lycka till med stickningarna, tv-serierna och livet på Shalgrenska i allmänhet

Men framförallt KRYA PÅ DIG!!!
Kram Jennie