27 november 2011

Nu händer det något. Jag vet bara inte vad riktigt.

Ok, så jag har ju gått och väntat och väntat på besked från Östra sjukhuset ...

I fredags tröttnade jag och ringde (igen) för att kolla läget med remissen. Jag hade fått hem ett brev som sa att den hade kommit fram och att jag skulle få en tid, men den infon kändes lite väl knapphändig när jag väntat i två veckor redan. Jag mår faktiskt rätt mycket sämre nu än för en månad sedan och försämringen går allt snabbare, vilket gör mig både orolig och uppgiven.

Samtalet satte kanske saker i rörelse för senare under fredagen ringde de från avdelningen och ville att jag skulle komma dit redan på måndag. Snabba packar!

Med mig skulle jag ha två dygnssamlingar urin så det var bara att åka in till Östra efter jobbet och hämta två plastdunkar. Jag har samlat en gång förut och det är alltid lika roligt att behöva hälla allt sitt kissade kiss i plastdunkar i två hela dygn. Särskilt om man ska på Thanksgivingsfest en av kvällarna. Inte. Men måste man så måste man. Den här gången behövde jag i alla fall inte undvika frukt, kaffe och choklad i en vecka på köpet.

Hur som helst. Imorgon bitti vid halv åtta ska jag vara på sjukhuset för att lämna dunkarna och lämna ett blodprov som måste tas prick klockan åtta på morgonen. Det har någonting att göra med kortisolhalter och dygnsrytm på något vis. Efter det blir jag inskriven, och det är egentligen allt jag vet. Jag kommer att få en stark kortisontablett och sedan undersöks det hur kroppen reagerar. Detta ska tydligen ske under ett dygn så jag skulle räkna med att vara borta måndag och tisdag. Jag vet inte om det innebär att jag är kvar hela tiden eller om jag får permission. Det hade varit roligt att vara med på pepparkaksbaket på Theos dagis imorgon eftermiddag...

Jag lovar att hålla er uppdaterade om vad som händer så ofta jag kan. Jag lär ju ha tråkigt så twitterfingret går säkert på högvarv. Ni som inte har ett twitterkonto eller inte följer mig kan läsa i flödet här till vänster om ni vill. Tweetsen publiceras också på facebook.

På återseende imorgon. 07.09 går bussen.

2 kommentarer:

Jenky sa...

Lycka tll! Skönt att det äntligen händer något! Jag ska hålla ögonen öppna efter alla slags uppdateringar. Kram och handhållning!

Anonym sa...

Lycka till!