17 november 2011

Det var den kvällen ...

Som jag misstänkte blev det tokigt med sömnen för Theodore ikväll. Han vaknade några gånger under kvällen och när klockan var åtta var han så pass pigg att jag var tvungen att natta om honom med saga i min säng. Ändå somnade han inte förrän närmare tio och då slumrade jag också till. Jag vaknade nu vid halv tolv och då hade min pausade handbollsmatchen opausat sig och gått vidare utan mig. Men det är ändå för sent att se halvlek nummer två. Jag hörde att Sävehof vann i alla fall. Yey.

Så, inte mycket handboll och inte mycket stickat. Klockan ringer 05.30 i morgon, så det är väl bara att pallra sig ned till sängen igen då. Godnatt!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Å va typiskt när de små liven somnar för tidigt och sedan kommer upp och är klarvakna:( Så fint påslakanset Theo har fått...kan tänka mig att lyckan var total!
Nu har jag provat sockorna och de sitter fint på och är så varma och goa! Jag är så nöjd!! Tack åter igen:) Har du någon gång sett ett mönster på en Pippi-tröja som är mer som en klänning, för barn? Jag letar efter ett sådant för det är något jag gärna skulle vilja ha till Lova. I de klassiska pippi-tröja-färgerna, vitt, marint och rött.
Hur är det med dig nu? Kram Jennie

Eleonor sa...

Inget kul. Jag tänkte lägga mig riktigt tidigt i går. Typ strax efter nio... men Lina somnade inte förrän 21.40! Nog dags att se över middagssömnen...