02 oktober 2011

GI-fail

Jag har just ätit Ben&Jerrys och kanelbullar till frukost och mår jäkligt illa.

Note to self: GI is the shitz. Du gillar inte att äta dåligt längre.

4 kommentarer:

Anette sa...

Till frukost???? Men urk... Var du sugen på det eller? Antar att lunchen blir GI då om du mådde illa av skräpfrukosten ;)

Thepas sa...

Jo, jag hade köpt glass till igår kväll men orkade inte äta den. Vaknade klockan sex innan alla andra och var så sjukt sugen på glass. Men efteråt var det inte lika gött längre.

Jag äter nog en liten mer riktig frukost när resten kommer upp. Second breakfast/brunch typ. Så jämnar det nog ut sig med blodsockret under dagen.

Caroline sa...

URK! Jag mår alltid illa av att äta onyttigt till frukost, vilket jag aldrig gör förvisso (eftersom att jag typ spyr då). Det konstiga med mig är att jag mår illa av socker, godis allt, om jag inte äter det i direkt anslutning till ett riktigt mål mat. Skumt va? När jag var liten avskydde jag att gå på barnkalas, eftersom de då tvingade i mig tårta o kakor vilket var det äckligaste jag visste!
Men vad skönt för dig att du ser en förändring hos dig själv! Om du brukar kunna äta sött och nu inte kan det. Kroppen är smart, den talar om vad som är bra/dåligt!
Stor kram, hoppas du får en fin söndag!

Annagreta sa...

Äh, sånt händer. Själv åt jag, kl 15.30, dillchips till frulle. Nya tag imorgon helt enkelt!