22 september 2011

Nytt från stickhörnan

Min fina Annagreta fyllde år i tisdags. Hon önskade sig en bild av Theo och någonting turkost. Hon fick den här (och en bild av Theo såklart).

Stickad i Drops Alpaca från Garnstudio på stickor 4,5. Mönster finns här (Ravelry-länk). Den var helt underbar att sticka och jag har redan börjat på en till mig själv i vitt och marinblått. Blir finfint till hösten.

6 kommentarer:

Annagreta sa...

Åh, den är så UNDERBAR! Jag blev överlycklig, och alla jag har visat den för - även min handarbetande väninna - har blivit sjukt impade och trott att det var en köpehalsduk. Henrik tyckte även att du hade fångat mig och min stil på pricken. Tack & puss & kram!

Mary sa...

Den var ju så fin att klockorna stannar och aldrig mer går igång. Jag funderar på att beställa en till mig och min mor. Hon älskade ju den mössan du stickade till mig förra året så jag vet att hon godkänt dig som stickerska. hehe. Men säg till när du har tid och om det är ok.

Jennie sa...

Jättejättefin:) En vit/marinblå blir superläcker...

Caroline sa...

Men ÅHHHHHH den är ju alldeles ljuvlig!! Du är så fantastiskt duktig!!! Jag är övertygad om att din vän blir alldeles sprudlande glad!
kram!!

Bettie. sa...

men gud så himla fin! kan man beställa en sådan av dig? jag skulle vilja ha en i polkarandigt rödvitt ;)

Thepas sa...

Hej alla! Så roligt att ni gillar sjalen, jag tycker också att den är helt fantastiskt fin! Jag tar absolut upp beställningar för det var en trivsam stickning.

Gör så här:

Välj färgkombination här:
http://www.garnstudio.com/lang/se/visgarn.php?garn=Alpaca

Maila mig sedan på therese.sharp(a)gmail.com så återkommer jag med pris och när jag kan tänkas kunna leverera. Först till kvarn liksom.