10 september 2011

En svensk hjälte? Nej det tror jag inte!

Jag och Susanne har blivit nominerade till Svenska Hjältar i Västra Götalands län för vårt arbete med Hjärtekatten. Det känns såklart jätteroligt att någon tycker att vårt  arbete är betydelsefullt nog att uppmärksammas på det här viset och vi är jätteglada!

Men vi får inte glömma vilka de riktiga hjältarna är. Hjärtebarnen som kämpar för att bli friska. Deras familjer som står inför sitt livs kanske största prövning. Och inte minst alla läkare och sköterskor som ser till att så många barn blir bättre och får komma hem - allt vi gör är att se till att de får med sig en virkad katt som minne.

Men roligt är det!

2 kommentarer:

Chris A. sa...

Speciellt med tanke på vilka de andra nomineringar är!
Som t.ex.:

- Anton (12 år ) räddade spädbarn ur en brinnande bil.
- Margareta som samlat ihop nära 300000 till barnen i Kenya.

Herregud.

Jennie sa...

Det ni har gjort, Therese, är i allra högsta grad värt en nominering! Oavsett de andra nomineringarna! Ni hade en idé om att glädja hundratals små barn med hjärtfel och deras föräldrar i en svår tid. För att komma dit har ni fått lägga ner otaliga timmar med virkning och skapande av hemsida mm för att nå ut. Allt detta har ni gjort utan en krona i ersättning någonstans ifrån. Helt osjälviskt! Ärligt talat, hur många tar sig tiden till detta?

Lycka till i uttagningen!

Kram från Jennie