09 augusti 2011

Nä, idag fungerade ingen probiotika. Luftballongsmage efter lunchen igen. Så blev det faktiskt aldrig när jag var hemma så jag funderar på om det antingen är så att det beror på att jag sitter helt still efter maten och inte rör på mig (som man ju gör när man är hemma - springer efter barn och så) eller om jag helt enkelt tänker på det mer vid skrivbordet.

Lite jobbigt är det. Men jag överlever.

5 kommentarer:

Jenky sa...

Du kanske borde gå till en läkare och få det kollat? Kan det ha någonting med din nya kost att göra? Eller en allergi? Hoppas det blir bättre snart!

Thepas sa...

Äh, det är inte så farligt. Och en allergi tror jag inte att det är eftersom jag för tillfället uteslutit det som man brukar få såna här symptom av. Alltså mjölkprodukter och spannmål.

Och magproblemen var en av anledningarna till att jag bytte kost, så den är det inte heller.

Jag tror helt enkelt att jag har en bråkig och känslig mage. Att matsmältningen fungerar lite sisådär mitt på dagen och att jag nog egentligen skulle behöva en liten promenad efter lunch för att hjälpa till på traven. Och att jag kanske äter lite för stora portioner till lunch. Jag ska pröva att äta lite mindre och oftare mitt på dagen istället.

Jennie sa...

Lycka till, hoppas det snart blir bättre! Inte kul med ballongmage:(
Mindre portioner är ju helt klart värt att testa!

Jennie sa...

Hej igen!

Jag har en fråga ang. stickning! Du stickar fortfarande till försäljning eller? Om du gör det så undrar jag om du vill sticka två par kabelstickade höga sockor till mig? Du vet sådana som man ska ha i sötvlar till vintern?
Ett par svarta och ett par cremefärgade/äggskalsfärgade skulle jag vilja ha i så fall!
Vad skulle kostnaden bli?
Min mail är
jennie.nilsson77@hotmail.com

Hittade sockor i fleece från Hunter som du kan se i min blogg! Men de är ganska dyra, tyvärr! Hade kanske inte riktig tänkt lägga den summan på ett par.
Dessa sockorna är kabelstickade uppepå!

Vad tror du?
Kram

Thepas sa...

Jennie: Jo, jag kan tänka mig att ta upp en stickbeställning. Jag har legat lite lågt med dem under några månader eftersom Hjärtekattsprojektet och nya jobbet tagit upp så mycket tid. Men nu är jag sticksugen igen! Jag mailar dig lite olika varianter ...