22 juni 2011

Den lediga kvällen - äntligen!

Hjärtekatterna är nu i tryggt förvar på Drottning Silvias och vi fick glädjande nog se hela tre av dem adopteras in i nya familjer. Smulan, Charmören Sören och Karin närmare bestämt. Allt gick bra och jag har fina bilder att visa ikväll. Om jag vill.

Precis. Om jag vill. Ikväll tar jag nämligen en ledig kväll för första gången på evigheters evighet. När maten är lagad, pojken nattad och disken diskad ska jag göra precis vad jag vill. Förutom att godkänna en artikeltext för Hjärtekatten. Och skriva ett blogginlägg om överlämningen på Hjärekattsbloggen. Men sen, sen ska jag ... ja, vad ska jag göra? Möjligheterna är oändliga. 

Sticka kanske? På den blårandiga stickningen eller något helt nytt? Titta igenom mina färdigstickade saker efter något som kan passa små barn i Kongo?

Läsa kanske? I någon av mina nyanlända böcker. Den senaste i Sookie-serien (True Blood, ni vet)? Börja på den första av de fyra böckerna i serien Song of Ice and Fire (Game of Thrones, ni vet) eller kanske Lilla Stjärna av gamle gode Ajvide Lindqvist?

Film kanske? Det var verkligen evigheter sedan, vad är bra just nu? Jag ligger efter.

Sova tidigt kanske? Nej. Jag tänker inte gå och lägga mig före halv tolv. Nope.

En sak är säker, jag ska se det senaste avsnittet av Game of Thrones. Det var ju helt sjukt spännande sist. Avsnitt nummer tio, är det det sista för säsongen?

Nu hoppas jag bara att Theodore är samarbetsvillig också och inte somnar klockan tio som igår kväll. Då blir det inte mycket till ledig tid att njuta av. Ikväll somnas det senast klockan halv nio - och hör sen!

1 kommentar:

Caroline sa...

Hej vännen!
Ja visst blev soffan bra? Jag är nästan lite förvånad själv över hur jag fick till det, 1800 kr fick jag lägga ut med färg och tyg. Tyget var svindyrt men jag slog på stort och valde bland Engelska Tapetmagasinets underbara utbud, för just soffor då, så det är slitstarkt.
Jag kan hjälpa dig med förslag med byråerna om du vill... vad hade du tänkt dig? Själva målandet har jag överlåtit till sambo då jag inte kan göra det pga nacken (kan ej hålla penseln så länge) men att åka och kolla färg och så kan vi ju göra ihop, jag vet en jättebra färghandel i Mölndal som är grymma.
Härligt att du äntligen kan pusta ut efter hjärtekattsleveransen, du som har nytt jobb och allt,
kram!