14 maj 2011

Lilla klumpedunsen

Sargad liten hjälte.
Theodore är inne i en sån där klantig period igen. Hela veckan har han snubblat och ramlat och skrapat sig och rivit sig och fått blåmärken. Som tur är har han inte slagit sig på riktigt. Och som tur är landar han inte alltid på tänderna, som under den förra klantighetsperioden.

Veckan som gått har varit hektisk med nytt jobb och nya rutiner att komma in i men jag tror att allt börjar falla på plats. Igår satt jag faktiskt på bussen hem och log för mig själv hela vägen. Det här kommer att bli jättebra!

Det var länge sedan jag bjöd på film här på bloggen, så här kommer en när jag försöker föra en konversation med Theo medan han mest vill titta på Bolibompa.

3 kommentarer:

Malin sa...

Stackarn det ser inte skönt ut. Wilma är också inne i någon klantig period men det är väl tur att dom är så tåliga. Det ser oftast värre ut än vad det är.

Trevlig helg.

Thepas sa...

Och till råga på allt trampade han på en nål i imorse. En nål som jag hade tappat i soffan. Ajaj. Det blev jourcentralen nästa för att undersöka och tvätta rent. Lite extremt tycker jag men jag följde 1177:s råd.

Trevlig helg!

Jennie sa...

Å stackars lille vännen, det gjorde nog ont...både med skrapet och med nålen!
Det är bättre att vara på säkra sidan för det mesta. Jag har lite grejer här hemma att tvätta rent sår med...men det är situationen som avgör om man söker sig vidare.
Lova är klumpig och ostabil just nu, det blir en hel del ramla omkull varje dag! Varje gång drar jag en lättnads suck att det inte blir värre...men frågan är hur länge turen håller i sig;)
Kul med små videosnuttar!!
Det kanske vore något
Ha det fint....
Kram Jennie