25 februari 2011

Stora små nyheter!

Nu tänker jag göra någonting jag funderat på under ganska lång tid. Efter många förfrågningar och lång eftertanke har jag bestämt mig för att lägga upp en del av mina stickningar till försäljning på Internet. Jag har så mycket sticklust och stickar så mycket jag inte själv behöver att tanken många gånger slagit mig att någon annan kanske har mer nytta för de bebiskoftor, barnsockor och vuxenvantar jag inte har behov av själv. Så nu prövar jag i liten och exklusiv skala, och ser hur stort intresset är.

För tillfället använder jag mig av handgjordasaker.se. Där lägger jag upp bilder på produkterna tillsammans med beskrivning och pris (som alltid inkluderar frakt och emballage). Självklart meddelar jag även här på bloggen när det kommer upp någonting nytt.

Jag funderar också på möjligheten att ta in vissa specialbeställningar. Om du exempelvis ser någonting fint jag gjort men vill ha en annan färgställning eller storlek, eller om du helt enkelt vill ha ett par nya vintervantar.

Här är de saker som finns för försäljning just nu. Kanske hittar du någonting som passar dig eller någon du tycker om? Och glöm aldrig - handstickade saker är perfekta presenter! (Även om du inte stickat dem själv).

Rosa bollar i set om tre, stickade i 100% ull.
Pris: 100:- (inkluderar frakt och emballage)
Länk till produktsidan
Fantastiskt mjuka babytofflor i 100% alpacka-ull.
Passar ett nyfött barn och upp till ungefär tre månaders ålder.
Pris: 100:- (inkluderar frakt och emballage)
Länk till produktsidan
Kortärmad barntröja stickad i ett mjukt och lyxigt garn av 85% ull och 15% lin.
Knäpps i nacken med en runnd vit vintage-knapp. Storlek 1 år.
Pris: 120:- (inkluderar frakt och emballage)
Länk till produktsidan
Långärmad babykofta med spetsmönster och prickiga knappar.
Stickad i 80% ull och 20% nylon. Storlek ca 3 månader.
Pris: 220:- (inkluderar frakt och emballage)
Länk till produktsidan
Djupblå kortärmad babycardigan med spetsmönster stickad i 100% ull.
Knäpps med runda knappar av pärlimitation. Storlek 1-3 månader.
Pris: 180:- (inkluderar frakt och emballage)
Länk till produktsidan
"Baby-Converse" stickade i 100% merino-ull. Sulans längd är ca 9 cm.
Pris: 120:- (inkluderar frakt och emballage)
Länk till produktsidan

7 kommentarer:

Caroline sa...

Fiiina saker du säljer!
kram

Jennie sa...

Så mycket fint du har gjort!!! Jag skulle vilja ha koftan med runda knappar i pärlimitation....fast i klarröd och i storlek till en tvååring:)Sedan undrar jag om jag kan få hellång ärm på den?
Guuud, va snygg den va:) Kan jag beställa av dig här eller? Sedan har jag själv lite idéer om vad jag vill ha;) Men jag ska först höra vad du har att säga om detta! Virkar du till försäljning också?
Åååå va kul detta var:)
Kram Jennie

Thepas sa...

Jennie: Åh så roligt med min första beställning! Jag kan absolut sticka en långärmad klarröd version till en tvååring. Kostnaden för en större långärmad cardigan med samma knappar blir ungefär 250:- (det går åt dubbelt så mycket garn).

Jag skulle gärna virka till försäljning men jag är för dålig på det. Har inte virkat alls lika mycket som jag stickat och kan i princip bara göra mormorsrutor. Men jag ska lära mig. Är det tänkt.

Caroline: Tack! Hur går det med dina dockor?

Jennie sa...

Så kul att du vill sticka till Lova:) 250 kronor tycker jag låter som en bra deal! Har du nåt konto som man ska betala in pengar på då, eller hur funkar det?
Jag har alltid velat ha något hemmastickat till bushönan, men jag tror inte jag fixar och sitta still och ha ro i kroppen länge nog för att sticka något;) Sedan tar det ju lite tid innan man når din nivå och kan skapa något man faktiskt skulle våga visa för folk, haha:)

Kram Jennie

Thepas sa...

Jennie: Åh så kul, jag vill sätta igåg genast! Vi kan göra på två sätt: Antingen sätter du in 250:- på mitt konto först, och så köper jag garn, stickar och skickar koftan när den är färdig. Eller så sätter du in hälften nu och hälften när du fått koftan. Du får välja.

Jennie sa...

Hej igen! Jag litar på dig så jag sätter in hela summan på det konto du uppger! Min mailadress är jennie.nilsson77@hotmail.com så kan vi fortsätta kontakten där:)
Ha det fint, Kram!

Eleonor sa...

Vad kul att du skall sälja sådant du stickar! Trevligt att det finns någon att kontakta om man vill ha något stickat.