06 februari 2011

Söta lilla söndagsbarnet

När man är nyvaken får man ha napp ("bapp") en stund. Sedan läggs den i sängen. Efter middagsluren var det mindre populärt, till och med efter en mut-muffin.

Det här är en syn som får mig att bli varm i magen. Mitt lilla barn  med en bil och ett fint pärlarmband. Båda är Theos favoriter för tillfället.

3 kommentarer:

Eleonor sa...

Armband och bilar är intresse här också :)
Snyggt du fångat de båda i samma bild!

Jennie sa...

Å, han är sååå söt med sina lockar och de fantastiska ögonen! Han blir fotomodell, ingen tvekan! Lova har också bilar. Hon älskar att titta på bilar, härma bilar osv! Sen har hon ju sin bobbycar som hon åker omkring i!! Det ska inte finnas gränser för barns fantasi och lek. Det borde inte vara indelat pojk-flickavdelningar i leksaksaffärer! När det gäller kläder så handlar jag både rosa och mörkblått till Lova. Jag handlar säkert vad andra skulle säga va typiska "pojkplagg" men det skiter jag fullständigt i faktiskt! Jag har fått frågan om Lova är en pojke eller flicka flera gånger.
Ha det bra! Jennie

Thepas sa...

Tack! Jag tycker också att han är helt bedårande.

När det gäller det här med flick- och pojk- och så vidare så är det någonting vi har mött sedan Theodore föddes. Han har stora blå ögon, lockigt hår och helt blandade kläder (blått, bilar, rött, grönt, lila osv) och neutralt hårspänne/tofs ibland för att hålla undan luggen - och nio och en halv gång av tio tror folk att han är en flicka. Så har det varit hela tiden men det stör mig inte direkt. Han är ju söt, och skulle vara precis lika söt som flicka, så det spelar ingen roll vad folk tror. En komplimang är en komplimang.

Däremot stör jag mig på att behöva handla på en "pojkavdelning" och "flickavdelning" åt honom, eftersom jag köper ungefär lika mycket från båda sidorna av butikerna. Kan de inte bara ha alla tröjor på ett ställe och strumpor på ett ställe så får man välja vad man tycker är snyggast?