09 augusti 2010

Klättraren och chatterboxen

"Ajaj, Theodore, du måste sitta ned i soffan."

Theodore är en fenomenal klättrare till föräldrarnas stora skräck och fasa. Lådor, soffor, fåtöljer, sängar, leksaksgarage, köksstolar. Ingenting går säkert. Han klättrar upp och ställer sig på sina vingliga ben - och vi måste hela tiden vara en centimeter bakom för att se till att han inte ramlar och slår sig på riktigt.

Han är inte bara en hejare på att klättra, han är en riktig liten tjattermästare också. Det är ganska imponerande faktiskt att en 16-månaders storbebis kan ett helt språk, främmande för hans föräldrar. Här pratar han i sin fjärrkontrollstelefon, gud med vem, och gud vet vad de säger.
Apropå någonting helt annat så har jag nu lärt mig sticka flätstickning. Resultatet blev de här vita sockorna i Drops Karisma.

3 kommentarer:

Knit-Marie sa...

Vem han än pratar med, så verkar det vara nån som behöver sägas åt på skarpen. Sätt honom på att läsa lusen av irriterande telefonförsäljare t.ex.
Gulliga sockor!

Anette sa...

Underbart! Han verkar ha ett allvarligt samtal med någon, helt klart!

Linda sa...

Jag tror att personen i andra änden förtjänar att bli utskälld, haha! Den här killen kommer ingen av de andra dagisbarnen sätta sig på näsan! :D