26 juli 2010

På tapeten

Tavla på väggen, mannens gamla leksaker på byrån ... och en dator?

Äntligen, äntligen har vi fått upp tavlorna i Theodores rum. De som legat och väntat i över ett halvår säkert. Nu är de i alla fall uppe och Theodore är förtjust. Det är tre olika Mr. Men (eller två Mr. Men och en Little Miss om man ska vara noga).

I rummet finns annars inte mycket mer än ett skötbord, en bokhylla och två byråer. Och lite leksaker och en säng såklart. När man frågar Theodore var nappen ska vara lägger han den där. Han är så himla duktig. Han somnar alltid med en napp i munnen och en i varje hand och när han vaknar och vi kommer in för att hämta honom slänger han ned dem i sängen. En är kvar i munnen men när vi frågar var nappen ska vara åker den också ut och ned i sängen. Han är så himla duktig. När vi säger åt honom att hämta sina skor gör han det. Mina skor också. När vi bytt blöja är det han som slänger den i blöjhinken, men vi måste öppna för locket är lite trixigt.


Theodore lägger nappen i sängen.


Det kan hända att han har ganska många nappar där. Det händer lika ofta att vi inte hittar en enda.

1 kommentar:

Eleonor sa...

Vi har inte fått upp en enda tavla i Linas rum. Det står tre stycken på bokhyllan som skall upp... Får försöka ta tag i det någon dag.