22 juli 2010

Mer nya grejer

Mamman och de små pojkarna på en trång spårvagn. Mycket sånt de senaste dagarna.

Jag blev så himla bortskämd med nya skor häromdagen och igår slog snällhetsministern till igen och jag fick en ny baddräkt. Det är ju trots allt sommar och då kan det ju trots allt hända att man vill bada och min baddräkt är ju trots allt en mammabaddräkt som inte alls passar mina post-graviditetsformer.

Den nya baddräkten är av halterneck-typ, är marinblå och vit och lite prickig på sina ställen. Den kommer från Salta bad av Evida och köptes på Eva nette i Olskroken. Jag hittade ingen bild på baddräkten och tänker då rakt inte ställa upp som modell men jag hittade däremot en bild på en bikini av samma märke och design. Så här typ, men baddräkten är lite mer femtiotalsk:

4 kommentarer:

lisa sa...

verkar snygg! och snällhetsministern, den är bra den!

Eleonor sa...

kan du inte fota baddräkten utan dig i den? Låter snygg på din beskrivning!

Anonym sa...

coolt! Det koolaste är att du köpte den av min kollega Merit i den butiken jag alltid köper underkläder i eftersom man får hjälp så bra! Merit tyckte det var du, men hon vågade inte fråga if det inte var du.. min favoritaffär!/Sushila

Thepas sa...

Sushila: Näe! Är det sant? Hahaha, vilket sammanträffande! Ja, de var verkligen väldigt hjälpsamma och trevliga. Det lade jag märke till. Men du vet hur jag är, en stekhet dag och mig i ett provrum i badkläder - jag vill mest bara därifrån. Baddräkten är i alla fall superfin och nu har jag testkört den. I vanliga fall köper jag mina underkläder på Change men jag kan tänka mig att gå tillbaka till Evanette och titta igen.