13 juli 2010

Den lilla koftan

Det går framåt med stickningen. Den lilla koftan ser ut att bli jättefin men det återstår att se om den passar. Jag valde storleken två år med förhoppningen att Theo ska kunna ha den med uppvikta ärmar till hösten och med nedvikta ärmar till våren. Den ser väldigt stor ut men det är ju tänkt att vara ett ytterplagg så det gör kanske ingenting.

Jag har i alla fall bara halslinningen kvar. Och fästandet av massor av trådar. Och så ska jag sy igen hålen under ärmarna och köpa knappar. Och sy i dem. Sen är den klar. Av restgarnet ska jag sticka en matchande mössa. Det blir nog finemang.

Förresten får jag överraskningsbesök ikväll. Min bror och hans barn kommer hit och stannar till på fredag. Det ska bli jätteroligt för han har inte varit här sedan jag bodde i Lunden. Många år sedan. Synd bara att jag måste jobba men vi ska nog se till att hitta på roliga saker efteråt.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Åhh vad spännande det ska bli o se din kofta!! Jag vill med kunna sticka! Vi bara måste ses, jag känner att det skulle kunna gå nu med tanke på nacken. Att handarbeta en pytte-stund alltså. Träffa er går med all säkerhet! :-)
Vill se foton på koftan! När den e klar alltså. Smart ov älja 2 år. Kofta jag virkar är det 12 mån på, och hon är redan snart 16 mån, suck. Big misstake!
Får helt enkelt bli en inredningsdetalj i hennes framtida fina barnrum!
kram

Knit-Marie sa...

Stickning återupptagen! Väntar på bild.